Neem gerust contact op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

Colofon

Boerderij de Bonte Parels
Rutger en Christianne Hennipman
Korssesteeg 3
3615 AS Westbroek
T: 0346-282 098
M: 06-50 473 185

Melkveehouderij de Bonte Parels beheert de gegevens van  klanten zorgvuldig en conform de richtlijnen van Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Klantgegevens (naam, adres, e-mailadres en verrichte werkzaamheden) worden uitsluitend opgeslagen in de financiële administratie die voortvloeit uit diensten die wij in opdracht van onze klanten opvoeren.

Je ontvangt van ons geen ongevraagde mailings of nieuwsbrieven tenzij je daarvoor uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven.

Van mensen die informatie bij ons opvragen (zoals offertes) worden uitsluitend de adresgegevens en (email)correspondentie opgeslagen. De correspondentie wordt na een jaar verwijderd en/of vernietigd. De financiële gegevens worden 7 jaar bewaard, conform de richtlijnen van de Belastingdienst.

De door ons opgeslagen gegevens worden nooit verstrekt aan derden, noch gebruikt om informatie of commerciële aanbiedingen van derden toe te sturen.

Je reactie op de website via het contactformulier wordt direct via een versleutelde verbinding (https) naar ons verzonden en verder niet opgeslagen in een database. Na een jaar worden de gegevens vernietigd.

Je kunt ten alle tijden inzicht krijgen in de gegevens die wij van jou bewaren (naam, adres, e-mailadres). Binnen de wettelijk vastgestelde periode van 1 maand zullen wij je de gegevens overhandigen. Wil je je gegevens verwijderd hebben uit onze administratie (voor zover deze niet valt onze de bewaarplicht van financiële gegevens conform de richtlijnen van de Belastingdienst), dan kun je daarvoor een e-mail sturen naar debonteparels@hotmail.com.

Hier vind je onze boerderij: