Bezoek de boerderij!

Graag bieden wij mensen niet alleen de mogelijkheid om producten te kopen of KoeWARK te komen eten, maar ook om ons bedrijf te bekijken. Iedere zaterdag is ons bedrijf opengesteld voor iedereen die het leuk vindt om een kijkje te komen nemen. Vanaf tien uur kun je bij ons terecht. Je kunt je ook aanmelden voor een rondleiding of voor een leuke puzzeltocht, speciaal voor kinderen.

De rondleiding kost € 6,50 per persoon, exclusief consumpties. De boer of boerin neemt je mee in het verhaal over het leven op de boerderij en laat je de bonte dames van dichtbij ontmoeten.

De puzzeltocht kost € 3,50, en kun je met je (klein)kind zelfstandig uitvoeren. Voor de kinderen die de puzzeltocht hebben gedaan, én op alle vragen een antwoord hebben gevonden, is er een kleine attentie.

De puzzeltocht kun je alleen in het hoogseizoen (apr. t/m okt) doen, als ook de KoeWARKbar geopend is.

Kinderen kunnen zich verder heerlijk vermaken bij de koeien, of met de traptrekkers die op het erf aanwezig zijn.

Openingstijden winkel en KoeWARKbar

Elke vrijdag en zaterdag is onze winkel geopend van 10.00 – 16.00. Let wel, het bezoeken van de boerderij kan alleen op zaterdag.

De KoeWARKbar is geopend, zolang het weer mooi is. Hou daarvoor ook onze site en social media in de gaten.

En natuurlijk kun je vooraf je boodschappen online bestellen! Dan heb je alle tijd voor het boerderijbezoek, en haal je je bestelling op als je weer naar huis gaat!

Kom je ook een keer?

Dus, kom koeien knuffelen, kalfjes aaien, lekker spelen en genieten van het boerenleven!