Bonte belevenissen

Op de boerderij is van alles te beleven en te ontdekken. Vrijheid, rust, ruimte, dieren natuur… een boerderij heeft veel te bieden. Om ook anderen mee te kunnen laten genieten van al het moois van ons bedrijf, én om mensen te laten zien waar hun eten vandaan komt en wat daar allemaal bij komt kijken, worden op onze boerderij allerlei activiteiten georganiseerd die wij, geïnspireerd door het uiterlijk van onze bontgekleurde veestapel, bonte belevenissen noemen.

Boerderij-educatie

Zo ontvangen we leerlingen van de basisschool (groep 3 t/m 8) en van de middelbare school die een dagdeel op de boerderij komen en mensen die meer willen weten over het melkveebedrijf kunnen terecht voor een rondleiding.

Vleesverkoop

Een hele andere activiteit is de verkoop van eigen rundvlees, afkomstig van onze eigen koeien en ossen.
Hieronder staan de Bonte Belevenissen weergegeven die wij op onze boerderij hebben opgezet. Klik op één van de belevenissen voor meer informatie. Op verzoek is er een boel mogelijk; mocht er tussen de georganiseerde Bonte Belevenissen niet iets te vinden zijn wat bij je wensen past, neem dan contact op om eventuele andere mogelijkheden te bespreken.