Webdesign door: De Bonte Parels, Korssesteeg 3, 3615 AS Westbroek          

Even voorstellen

Bonte Belevenissen

Het melkveebedrijf

Welkom

Contact & Route

Links

Nieuws

Vleesverkoop

Boerenzaterdag

Op onze boerderij is het sinds een paar jaar mogelijk om eerlijk en duurzaam rundvlees te kopen. Het vlees is afkomstig van onze eigen koeien, zowel koeien die niet meer geschikt zijn voor de melkproductie als van kalveren die we afmesten tot ongeveer 2 jaar. Wij zien onze dieren niet als restproduct van de melkveehouderij, maar als waardevolle dieren die naast melk, ook vlees leveren.


Het is mogelijk om pakketten te kopen, maar ook is het mogelijk om de vleessoorten apart te kopen.

Op de prijslijst vindt u de diverse mogelijkheden. Klik hier voor een overzicht van de prijzen van alle vleessoorten.


Bestellingen kunnen ook bezorgd worden. Dit kan alleen bij een bestelling van minimaal 5 kilogram.  De verzendkosten bedragen € 6,00 binnen een straal  van 25 km, en daarbuiten € 7,50. We bezorgen in een straal van maximaal 75 kilometer. Er zijn geen vaste bezorgdagen, we doen dit altijd in overleg.


Heb je interesse in vlees van ‘De Bonte Parels’?

Stuur een mailtje met de wensen voor je bestelling, de hoeveelheid en of je het vlees wil komen halen of wil laten bezorgen.

Wij nemen dan contact met je op, zodat je zo snel mogelijk kunt gaan genieten van een (h)eerlijk stukje rundvlees!


Zit er vlees in je pakket waar je niet zo goed van weet wat je ermee moet doen? Kijk dan eens op onze receptenpagina. Daar proberen we regelmatig nieuwe recepten te plaatsen. Zo eenvoudig mogelijk maar wel met de lekkerste smaken!

Vleesverkoop