Webdesign door: De Bonte Parels, Korssesteeg 3, 3615 AS Westbroek          

Even voorstellen

Bonte Belevenissen

Het melkveebedrijf

Welkom

Contact & Route

Links

Nieuws

Vleesverkoop

Wil je eens iets bijzonders doen met je kinderfeestje? Dan ben je bij De Bonte Parels aan het goede adres! Er is maximaal één feestje per keer, waardoor we alle tijd en aandacht voor jouw feestje hebben!


Ieder kinderfeestje begint met lekker drinken en cake, eventueel om lekker te versieren. Daarna is er de gelegenheid om de cadeautjes uit te pakken. Vervolgens kan je kiezen uit diverse activiteiten om je feestje helemaal naar je eigen wens te maken.

Klik hier voor wat foto’s, om een indruk te krijgen van een boerderij feestje!Per kinderfeestje kunnen maximaal 2 activiteiten gekozen worden. De kosten voor een kinderfeestje zijn € 7,50 per kind. Indien er meer dan 8 kinderen komen, kost ieder kind extra € 6,50. Ook is er de mogelijkheid om het kinderfeestje af te sluiten met een feestelijke maaltijd.  Hiervoor kan gekozen worden uit pannenkoeken (2 pannenkoeken per kind) of frietjes met een kroket, frikandel of kaassoufflé. Voor het eten vragen wij € 2,50 per kind extra, inclusief drinken. Ook eventuele begeleiders kunnen tegen betaling mee eten.


Er kan rekening gehouden worden met eventuele dieet eisen van kinderen. Om te voorkomen dat we niet voor iedereen iets lekkers hebben, dienen dieet eisen minimaal 1 week van tevoren doorgegeven te worden.Kinderfeestjes