Webdesign door: De Bonte Parels, Korssesteeg 3, 3615 AS Westbroek          

Even voorstellen

Bonte Belevenissen

Het melkveebedrijf

Welkom

Contact & Route

Links

Nieuws

Vleesverkoop

Boerenzaterdag

Graag bieden wij mensen de mogelijkheid om ons bedrijf te bezoeken. Iedere eerste zaterdag van de maand is ons bedrijf opengesteld voor ieder die het leuk vindt om een kijkje te komen nemen.

Vanaf tien uur kun je bij ons terecht. In de ochtend doen we gewoon ons werk en kun je, als je wilt, een handje meehelpen. De kalveren verzorgen, kippen en geiten voeren, schoon stro in de hokken, draad zetten in het land of onkruid weghalen.. Het werk op de boerderij is heel divers!Boerenzaterdag!

Tussen de middag hebben we even pauze met ons gezin. In de middag is er om 14.00 een rondleiding en kun je al je vragen stellen aan de boer en de boerin.

Voor (jonge) kinderen hebben we een heerlijke speelplek met traptrekkers, emmertjes, scheppen en zand. Meer activiteiten zijn in ontwikkeling.


Tijdens de Boerenzaterdag kun je uiteraard ook vlees kopen. Dat hoef je niet van tevoren te bestellen, kom gewoon rustig eens kijken wat er allemaal is.


Ook verkopen we verse melk, direct uit de tank. € 1,00 per liter exclusief fles. Wil je een glazen (herbruikbare) fles erbij, dan kost het € 2,00.


Zelfgemaakte biologische boerenyoghurt is uitsluitend op de Boerenzaterdag te koop. Een fles van deze overheerlijke yoghurt kost € 2,50.


Dus, kom koeien knuffelen, kalfjes aaien, lekker spelen en genieten van het boerenleven!